top of page
210915_Profit_Tessenderlo_116_edited.jpg

PARKEERGARAGE

Parkeergarage

Parkeergarage - AquaSecurity.png

BETROUWBARE BRANDBEVEILIGING VOOR UW PARKEERGARAGE

Brandbeveiliging in parkeergarages is een essentiële factor voor de veiligheid van zowel voertuigen als personen. Met het groeiende aantal parkeergarages over de hele wereld, is het risico op brandincidenten toegenomen. Daarom is het van cruciaal belang dat indoor parkings worden uitgerust met geavanceerde brandbeveiligingssystemen om de risico's te minimaliseren en snel en effectief te kunnen ingrijpen in geval van een noodsituatie. AquaSecurity is gespecialiseerd in het leveren van op maat gemaakte brandbeveiligingsoplossingen voor parkeergarages.

BEHOUD MAXIMALE PARKEERRUIMTE

Als marktleider beschikken we over een uitgebreide expertise in brandbeveiliging voor parkings. Zo voorzien we indien nodig een ruimtelijke optimalisatie van het concept, via een 3D-simulatie. Het resultaat? Een effectieve brandbeveiliging met behoud van maximale parkeerruimte.

COMPETITIEVE PRIJS

Als one-stop-shop voor detectie, installatie en onderhoud van brandbeveiliging werken we heel efficiënt.  Door onze ervaring kunnen we de kost van uw project ook zo laag mogelijk houden. Zo garanderen we u een correcte prijs, in een heldere offerte.

CONFORME BRANDBEVEILIGING

We staan garant voor een kwalitatief detectie- en blussysteem en installeren met hoogopgeleid personeel. Bovendien beschikken we over tal van referenties en volgen we recente evoluties op de voet. U bent dus zeker van een betrouwbare brandbeveiliging voor uw parking, conform de regelgeving.

UW VOORDELEN

 • Behoud maximale parkeerruimte

 • Competitieve prijs

 • Betrouwbare, conforme brandbeveiliging

 

ONS AANBOD

 • Deluge

 • Sprinklerinstallaties

 • Detectie

 • Onderhoud & interventies

LAGE DRUK MISTSYSTEMEN: VERHOOGDE VEILIGHEID, MINDER RISICO EN MAXIMALE BENUTTING VAN RUIMTE

AquaSecurity is verheugd om zijn assortiment brandbeveiligingsoplossingen uit te breiden met lage druk mistsystemen, mogelijk gemaakt door onze samenwerking met Minimax Viking. Dit innovatieve systeem biedt een geavanceerde en efficiënte manier om branden in toon te houden en nevenschade tot een minimum te beperken, specifiek ontworpen voor gebruik in parkeergarages.

HOE WERKEN LAGE DRUK MISTSYSTEMEN?

In tegenstelling tot traditionele brandblussystemen, werken lage druk mistsystemen met hogere druk in de leidingen, waardoor de druppels die uit de sprinkler komen fijner zijn. Dit resulteert in een groter oppervlak dat wordt bedekt en een snellere absorptie van warmte, wat zorgt voor een effectievere brandbestrijding.

DE VOORDELEN VAN LAGE DRUK MISTSYSTEMEN IN PARKEERGARAGES

 • Efficiënt watergebruik
  Door de kleinere druppels is een kleinere waterhoeveelheid (slechts 30% van traditionele systemen) nodig. Hierdoor zijn kleinere leidingen en een kleinere opslagfaciliteit mogelijk. Dit maakt het ideaal voor ondergrondse parkeergarages, waar ruimte vaak beperkt is, en leidt tot extra parkeerplaatsen.

   

 • Kostenefficiënt
  Naast de besparingen op ruimte, vereisen lage druk mistsystemen kleinere pompen met een lager debiet, waardoor ook het energieverbruik wordt verminderd. Dit vertaalt zich in een kleinere opstartstroom.

   

 • Goedgekeurd en conform
  Onze lage druk mistsystemen zijn goedgekeurd door Binnenlandse Zaken en voldoen aan de VdS-richtlijnen. Met alle benodigde certificeringen en goedkeuringen kunt u erop vertrouwen dat uw brandbeveiligingssysteem volledig in overeenstemming is met de voorschriften en conform het nieuw koninklijk besluit.

   

 • Internationale erkenning
  Hoewel lage druk mistsystemen al veel worden gebruikt in het buitenland, is AquaSecurity de pionier in België die deze technologie toepast in parkeergarages. Dit benadrukt onze toewijding aan innovatie en onze voortdurende streven naar verbetering van brandveiligheid.

TOEPASSING VAN DEZE MISTSYSTEMEN

Onze lage druk mistsystemen zijn specifiek ontworpen voor gebruik in parkeergarages, zowel ondergronds als bovengronds. Of het nu gaat om het beschermen van voertuigen of het waarborgen van de veiligheid van mensen, deze systemen bieden een betrouwbare en effectieve oplossing voor brandbeveiliging in parkeerfaciliteiten.

KIES VOOR DUURZAME & EFFICIËNTE BRANDVEILIGHEID IN UW PARKING

Kies voor AquaSecurity voor geavanceerde brandbeveiligingsoplossingen die niet alleen voldoen aan de hoogste normen, maar ook uw gemoedsrust vergroten. Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe onze lage druk mistsystemen uw parkeergarage veiliger kunnen maken en tegelijkertijd kosten kunnen besparen.

Lage druk mistsystemen

sprinklerinstallatie - AquaSecurity.png

UW VOORDELEN

 • Efficiënt watergebruik

 • Kostenefficiënt

 • Goedgekeurd & conform

 • Internationale erkenning

bottom of page