top of page
210915_Profit_Tessenderlo_116_edited.jpg

PARKEERGARAGE

Parkeergarage

Parkeergarage - AquaSecurity.png

BETROUWBARE BRANDBEVEILIGING VOOR UW PARKEERGARAGE

Brandbeveiliging in parkeergarages is een essentiële factor voor de veiligheid van zowel voertuigen als personen. Met het groeiende aantal parkeergarages over de hele wereld, is het risico op brandincidenten toegenomen. Daarom is het van cruciaal belang dat indoor parkings worden uitgerust met geavanceerde brandbeveiligingssystemen om de risico's te minimaliseren en snel en effectief te kunnen ingrijpen in geval van een noodsituatie. AquaSecurity is gespecialiseerd in het leveren van op maat gemaakte brandbeveiligingsoplossingen voor parkeergarages.

BEHOUD MAXIMALE PARKEERRUIMTE

Als marktleider beschikken we over een uitgebreide expertise in brandbeveiliging voor parkings. Zo voorzien we indien nodig een ruimtelijke optimalisatie van het concept, via een 3D-simulatie. Het resultaat? Een effectieve brandbeveiliging met behoud van maximale parkeerruimte.

 

COMPETITIEVE PRIJS

Als one-stop-shop voor detectie, installatie en onderhoud van brandbeveiliging werken we heel efficiënt.  Door onze ervaring kunnen we de kost van uw project ook zo laag mogelijk houden. Zo garanderen we u een correcte prijs, in een heldere offerte.

 

BETROUWBARE, CONFORME BRANDBEVEILIGING

We staan garant voor een kwalitatief detectie- en blussysteem en installeren met hoogopgeleid personeel. Bovendien beschikken we over tal van referenties en volgen we recente evoluties op de voet. U bent dus zeker van een betrouwbare brandbeveiliging voor uw parking, conform de regelgeving.

UW VOORDELEN

  • Behoud maximale parkeerruimte

  • Competitieve prijs

  • Betrouwbare, conforme brandbeveiliging

 

ONS AANBOD

  • Deluge

  • Sprinklerinstallaties

  • Detectie

  • Onderhoud & interventies

bottom of page