top of page
210915_Profit_Tessenderlo_116_edited.jpg

SCHUIMBLUSINSTALLATIE

Schuimblusinstallatie

Schuimblusinstallatie - AquaSecurity.png

SCHUIMBLUSINSTALLATIE VOOR HOGE RISICO’S

Blusschuim, aangewend in kritische omgevingen zoals tankenparken, vliegtuigloodsen, ADR-locaties en aerosolmagazijnen, biedt de hoogste mate van veiligheid. Maak een doordachte keuze voor zekerheid. AquaSecurity, met zijn uitgebreide ervaring en specifieke expertise, garandeert de meest doeltreffende oplossing voor uw risicovraagstukken. Vertrouw op onze beproefde aanpak voor brandbeveiliging in uitdagende omgevingen.

ONE-STOP-SHOP VOOR SCHUIMBLUSINSTALLATIE

Aquasecurity bouwde de grootste automatische schuimblusinstallatie ter wereld in de Liefkenshoekspoorverbinding in Antwerpen.  We ontwerpen en installeren het  volledige schuimblussysteem met eigen, ervaren personeel. Bovendien staan we in voor regelmatig onderhoud, testen en 24/7 interventies. Zo heeft u één aanspreekpunt voor uw schuimblusinstallatie.

 

BESTE BEVEILIGING VAN UW RISICO

Van raffinaderijen tot gevaarlijke opslagfaciliteiten en laad- en loskades: elke omgeving brengt unieke risico's met zich mee. Als onafhankelijke specialisten zorgt AquaSecurity voor de optimale oplossing die aansluit bij uw project. Ontdek hoe wij maatwerk leveren in brandbeveiliging voor diverse risicovolle omgevingen.

 

ZEKERHEID DOOR ERVARING

Door onze uitgebreide expertise beschikken we over een waaier van referenties. We hebben een up-to-date kennis van de normen (NFPA, CEA, VDS, IP, API, TPR, DIN) en onderhouden relaties met de fabrikanten. U bent dus zeker van een professionele uitvoering.

 

ONDERHOUD EN HERSTELLINGEN

Na oplevering van uw installatie staan wij in voor een performante dienst na verkoop.

Onze onderhoudstechniekers zorgen ervoor dat uw sprinklerinstallatie op een deskundige wijze onderhouden wordt. Ze staan u ook bij tijdens de periodieke inspecties. Als erkend sprinklerbedrijf geven we ook hier de nodige ondersteuning.

Na beschadiging of bij storing is snel ingrijpen noodzakelijk. Onze interventiedienst is 24/7 bereikbaar en geeft gratis telefonische bijstand. Waar nodig sturen we meteen ervaren technici ter plaatse. Zij beschikken over de courante wisselstukken en de nodige apparatuur en gereedschappen.

UW VOORDELEN

  • Onafhankelijk – toegang tot alle merken

  • Beste beveiliging van uw risico

  • Talrijke referenties en tevreden klanten

 

ONS AANBOD

  • Ontwerp en hydraulische berekeningen

  • Eigen productie en montageploegen

  • VCA** en ISO gecertificeerd

  • Uitstekende dienst na verkoop en onderhoud

bottom of page