top of page
210915_Profit_Tessenderlo_116_edited.jpg

GASBLUSINSTALLATIE

Gasblussing

Gasblussing - AquaSecurity.png

GASBLUSINSTALLATIES VOOR GEVOELIGE RUIMTES

Blusgas is de ideale keuze voor het beveiligen van ruimtes waar water geen optie is, zoals serverlokalen, datacentra, archieven, keukens en hoogspanningscabines. Als uw one-stop-shop voor gasblussing, garandeert AquaSecurity betrouwbare brandbeveiliging met behoud van maximale ruimte-efficiëntie. Ontdek onze oplossingen voor effectieve en ruimtebesparende brandpreventie in diverse kritieke omgevingen.

ONE-STOP-SHOP VOOR GASBLUSSING

Onze aanpak begint met de installatie van een geavanceerde bluscentrale die zowel detectie als activatie van het gasblussysteem verzorgt. Daarnaast ontwerpen en implementeren we het blussysteem met inert gas, chemisch gas of watermist, afhankelijk van uw specifieke behoeften. Ons toegewijde team staat garant voor regelmatig onderhoud en biedt 24/7 interventies. Met één centraal aanspreekpunt zorgen wij voor een moeiteloze en betrouwbare ervaring voor uw gasblusinstallatie.

 

BETROUWBARE, CONFORME INSTALLATIE

Vertrouw op onze hoogwaardige installatie en onderhoud, uitgevoerd door ons eigen deskundig personeel. Hierdoor voldoen uw detectie- en gasblusinstallaties aan alle regelgeving en doorstaan ze zonder moeite de ANPI-keuring. AquaSecurity zorgt ervoor dat zowel de vereisten van uw verzekeraar als de brandweer ingevuld worden.

UW VOORDELEN

  • One-stop-shop voor gasblussing

  • Betrouwbare, conforme installatie

 

ONS AANBOD

bottom of page