top of page

OVER ONS

HISTORIEK

1992

 

Oprichting Independent Sprinkler Company (ISC) NV Kortrijk

2002

AquaSecurity NV is de fusie van ETNA.be NV en ISC NV

2022

AquaSecurity is uitgegroeid tot een bloeiend bedrijf met 130 werknemers.

ONZE ORGANISATIE

AquaSecurity is een bloeiend familiebedrijf gespecialiseerd in ontwerp, installatie & onderhoud van automatische sprinklerinstallaties. De jarenlange ervaring en vakkundige kennis heeft ons gebracht tot waar we nu staan. Uitgegroeid tot een van de grote namen in de sprinklerindustrie, dit zowel in België als in Nederland.

FAMILIE VAN LOYALE MEDEWERKERS

Ons team van meer dan 130 medewerkers vormt ons grootste kapitaal. Vakbekwame collega’s die vooruitstrevend denken en handelen. Of ze nu met de grootste zorg commerciële taken vervullen, installaties verrichten of onderzoek doen naar innovatieve technieken. Het zijn allemaal ervaren, gemotiveerde medewerkers die klantgerichtheid hoog in het vaandel dragen. We zijn erg fier op ons team!

EEN HART VOOR DE EINDKLANT

Dicht bij de klanten zijn, dat vinden we belangrijk. In onze communicatie richten we ons dan ook rechtstreeks naar de eindklant en zoeken bewust naar oplossingen waarbij design, kwaliteit en duurzaamheid centraal staan zodat onze klant maximaal ontzorgd is omtrent zijn brandveiligheidsinstallatie.

SERVICE & ONDERHOUD

Ons ervaren team van onderhoudstechnici zorgt voor het preventief onderhoud van deze duurzame installaties. Ze beschikken hiervoor over een volledig ingerichte bestelwagen met de meest courante wisselstukken en worden bijgestaan door onze servicecoördinatoren die het werk organiseren en zorgen voor een stipte opvolging.

AquaSecurity biedt u een totaal pakket voor uw brandveiligheid.

ONS PROJECTTEAM

 

 

Het projectteam van AquaSecurity heeft een eigen studiebureau en grote productiefaciliteiten. Aan de hand van 3D software gebruiken wij de nieuwste technieken om onze plannen uit te tekenen. De sprinklerinstallaties worden met de grootste vakkundigheid ontworpen en geproduceerd. Ons gespecialiseerd montageteam zorgt voor een nauwkeurige plaatsing van uw installatie. Onze eigen projectleiders en ontwerpers zijn cruciaal tijdens het hele proces. Zij zorgen voor alle controle van de uitvoering. De logistieke afdeling zorgt voor de aanlevering van de prefab en andere installatiematerialen aan de werven.

WAARDEN

Respect voor klant en collega, kwaliteit en vertrouwen op lange termijn.

CERTIFICATIE EN NORMERING

  • BOSEC sprinkler

  • ISO 9001 en VCA**

  • NFPA – FM – CEA – EN12485

  • Erkenning D16 klasse 6

1999

Oprichting ETNA.be NV Aalst

2021

 

Ontwikkeling Rosiot

2018

 

100 werknemers!

bottom of page