top of page
20220628 - Rosiot foto.webp

ROSIOT

ROSIOT

Logo Rosiot 2024.png

ROSIOT - DE TOEKOMST VAN SPRINKLERONDERHOUD

De traditionele aanpak van sprinkleronderhoud worstelt met een hoog percentage reactief onderhoud, wat resulteert in inefficiëntie en potentieel gevaarlijke situaties. Bij AquaSecurity hebben we deze uitdagingen erkend en zijn we vastbesloten om ze op te lossen. Ontdek hoe Rosiot preventief onderhoud opzet, defecten minimaliseert en de efficiëntie van uw sprinklersystemen vergroot.

 

MAINTENANCE 4.0 IN ACTIE

Met de evolutie naar Maintenance 4.0 hebben we traditionele onderhoudsschema's getransformeerd naar geavanceerde digitale systemen. Onze Computerized Maintenance Management Systems (CMMS) en Asset Management vormen de ruggengraat van deze transformatie, waardoor we een solide basis hebben voor verdere innovatie.

 

 

DE KRACHT VAN IOT IN SPRINKLERSERVICE

Door IoT toe te passen als aanvulling op onze CMMS, hebben we een revolutie teweeggebracht in sprinkleronderhoud. Met Rosiot verzamelen we continu gegevens van sensoren die het gedrag van sprinklerinstallaties monitoren. Deze gegevens worden geanalyseerd in de cloud, waardoor we snel toegang hebben tot gedetailleerde informatie, notificaties ontvangen bij overschrijding van waarden en anomaliedetectie mogelijk maken met behulp van AI en Machine Learning.

PRIMAIRE BRANDBEVEILIGINGSFUNCTIES ONAANGETAST

Rosiot is ons vlaggenschip IoT-systeem dat de toekomst van sprinkleronderhoud vertegenwoordigt. Door als extra laag op het sprinklersysteem te functioneren, optimaliseert Rosiot preventieve onderhoudsschema's, vermindert het gebreken en voorkomt het ongeplande stilstanden. Bovendien blijven de primaire brandbeveiligingsfuncties onaangetast, wat de veiligheid waarborgt.

IOT KOMT KWALITEIT EN DUURZAAMHEID TEN GOEDE

 

Met Rosiot streven we niet alleen naar de verbetering van de kwaliteit en kosten van sprinkleronderhoud, maar ook naar een positieve impact op duurzaamheid. Door het implementeren van slimme monitoring willen we een ware revolutie ontketenen in de sprinklerservice, waarbij duurzaamheid centraal staat. Door continu gegevens te verzamelen en te analyseren, kunnen we niet alleen de efficiëntie van sprinklersystemen optimaliseren, maar ook onnodige verspilling van middelen verminderen en milieubelasting minimaliseren. Met Rosiot dragen we bij aan een groenere toekomst voor ons allemaal.

Bent u geïnteresseerd in een sprinklerinstallatie op maat van uw project, ondersteund door Rosiot? Neem vandaag nog contact op met onze experts voor een analyse, ontwerp en vrijblijvende offerte. Rosiot - Voor een veiligere, efficiëntere toekomst.
 

UW VOORDELEN

  • Rosiot optimaliseert onderhoudsschema's, minimaliseert gebreken en voorkomt stilstanden.

  • Essentiële brandbeveiligingsfuncties blijven intact, wat de veiligheid waarborgt.

  • Gedetailleerde gegevensanalyse verbetert de kwaliteit van het onderhoud.

  • Rosiot minimaliseert verspilling en milieubelasting, en draagt bij aan een groenere toekomst.

 

ONS AANBOD

  • Wij bieden Rosiot aan, dat defecten minimaliseert en de efficiëntie van sprinklersystemen vergroot.

  • Ons aanbod omvat geavanceerde digitale systemen zoals CMMS en Asset Management.

  • Met Rosiot verzamelen we continu gegevens van sensoren en bieden snelle toegang tot gedetailleerde informatie.

  • Behoud van primaire brandveiligheidsfuncties met Rosiot als extra laag.

  • Rosiot minimaliseert verspilling en vermindert milieubelasting voor een groenere toekomst.

bottom of page