top of page
210915_Profit_Tessenderlo_116_edited.jpg

RETAIL & KANTOOR

Retail & kantoor

Vastgoed - AquaSecurity.png

BETROUWBARE SPRINKLERINSTALLATIES VOOR UW WINKEL OF KANTOOR

Voor uw winkel of kantoor wenst u een discrete en betrouwbare brandbeveiliging. De onopvallende detectie en sprinklers van AquaSecurity bieden de perfecte oplossing, tegen een eerlijke prijs en met strikte naleving van uw deadline. Kies voor geruststelling met onze professionele en discreet geïntegreerde brandveiligheidsoplossingen.

COMPETITIEVE PRIJS

Dankzij onze ruime ervaring kunnen we de kosten van uw project optimaal beheersen. Hierdoor garanderen we een transparante en accurate prijs in onze heldere offerte. Onze hooggekwalificeerde medewerkers ontwerpen en installeren het volledige detectie- en sprinklersysteem. Bovendien bieden wij uitgebreide onderhoudsdiensten en 24/7 interventies. Met één centraal aanspreekpunt voor de brandbeveiliging van uw vastgoed geniet u van gemak en efficiëntie.

 

RESPECT VOOR UW DEADLINE

De afronding van uw sprinklerinstallatie en de oplevering van de bouwplaats vallen vaak samen. Als marktleider beschikken wij over voldoende slagkracht en flexibiliteit in onze planning. Hierdoor voorkomen we vertraging en zorgen we ervoor dat uw winkel tijdig gereed is.

DISCRETE PLAATSING

Vertrouw uw brandblussing toe aan gespecialiseerde vakmensen. Onze experts analyseren uw plannen en zorgen voor een onopvallende installatie, waarbij we vooral gebruikmaken van 'vergeten' ruimtes. Het eindresultaat? Discrete brandbeveiliging met behoud van maximale winkelruimte.

 

INTEGRATIE VAN BRANDBEVEILIGING

Onze projectaanpak begint altijd met een gedetailleerde planstudie. Hierdoor wordt de brandbeveiliging nauwkeurig afgestemd op andere technieken boven het vals plafond. Kies voor de zekerheid van een betrouwbare en geïntegreerde brandbeveiliging voor uw kantoor. Ontdek hoe onze doordachte planning resulteert in een naadloze en effectieve brandpreventie.

UW VOORDELEN

  • Competitieve prijs

  • Respect voor uw deadline

  • Discrete plaatsing

  • Integratie van brandbeveiliging

 

ONS AANBOD

  • Sprinklers

  • Beveiliging vuurwerkbunker

  • Detectie

  • Onderhoud & interventies

bottom of page