top of page
210915_Profit_Tessenderlo_116_edited.jpg

PETROCHEMIE

Petrochemie

Petrochemie - AquaSecurity.png

BETROUWBARE BRANDBEVEILIGING VOOR PETROCHEMIE & TANKENPARKEN

Brandbeveiliging in de petrochemie, chemie en tankenparken is cruciaal vanwege de hoge risico's bij de opslag en verwerking van gevaarlijke stoffen. Het voorkomen en effectief bestrijden van branden is een prioriteit voor ondernemingen in deze sectoren. AquaSecurity biedt innovatieve oplossingen op maat om uw bedrijf te beschermen tegen de gevolgen van brand. Als onafhankelijke speler, niet gelieerd aan specifieke merken, garanderen we de beste brandbeveiligingsoplossingen, aangepast aan uitdagingen specifiek voor olie & gas, farma en chemie.

ONE-STOP-SHOP VOOR ACTIEVE BRANDBEVEILIGING

Wij zijn uw centrale aanspreekpunt voor brandbeveiliging, van ontwerp tot implementatie van detectie- en blussystemen door ons hoogopgeleid personeel. Onze diensten omvatten regelmatig onderhoud, uitgebreide tests, en 24/7 interventies, inclusief bij systemen van andere leveranciers. Deze integratie waarborgt een betrouwbare beveiliging voor zowel de chemische verwerking als tankenparken.

 

BESTE OPLOSSINGEN AANGEPAST AAN UW BEHOEFTEN

 

Elk project heeft unieke uitdagingen; daarom voeren we een grondige risicoanalyse en hydraulische optimalisatie uit op basis van 3D-simulaties. Onze samenwerking met tankenbouwers en conformiteit met strenge normen zoals NFPA, Tankenparkenrichtlijn, PGS en IP, zorgen ervoor dat u altijd verzekerd bent van de meest effectieve brandbeveiligingsstrategieën.

 

ZEKERHEID DOOR ERVARING & EXPERTISE

Met uitgebreide ervaring in talrijke projecten en een voortdurende focus op recente ontwikkelingen, is AquaSecurity uw betrouwbare partner in brandbeveiliging. Onze toewijding en deskundigheid in zowel de petrochemie als tankenparken garandeert dat uw installaties optimaal beveiligd zijn tegen brandrisico's. Kies voor zekerheid en ervaring met AquaSecurity.

UW VOORDELEN

  • One-stop-shop voor brandbeveiliging

  • Beste oplossing voor uw project

  • Zekerheid door ervaring

 

ONS AANBOD

  • Schuimblussing

  • Gasblussing

  • Deluge

  • Detectie

  • Onderhoud & interventies

bottom of page